Ofrohet Vend Pune Sanitare 141 views

Job Expired

Pozicioni i lirë: Sanitare, Paga shume e kenaqshme

– Të ketë eksperiencë të mëparshme pune ne hoteleri

– Të kujdeset për pastrimin e ambienteve dhe për higjienën e tyre që të jetë në standarte maksimale.

– Të jetë korrekte, e përgjegjshme, e komunikueshme dhe bashkëpunuese.

-Preferohet vendbanimi afer Plazhit te Vjeter Vlore

More Information

  • This job has expired!
Share this job
Company Information
  • Total Jobs 0 Jobs
  • Location Vlorë
  • Rruga/Zona Plazhi i Vjeter
  • Tel/Mob +355692055731
  • Profili Turizem