Ofrohet vend pune Punonjes Sherbimi/Grup i Gatshem 50 views

Kriteret e domosdoshme për aplikim janë:
1.Mosha e preferuar 25-40 vjec.

2.Të ketë aftesi shume te mira komunikimi

3.Të njohe dhe zbatoje kodin e etikes dhe te sillet ne menyre profesionale

4.Te ketë perfunduar arsimin e mesem

5.Te kete patenten B

Cel. : +35568801010

More Information

Only candidates can apply for this job.
Share this job
Company Information
  • Total Jobs 3 Jobs
  • Location Durrës
  • Rruga/Zona Rruga Egnatia
  • Tel/Mob 0688010101
  • Profili Sherbime