Ofrohet vend pune Punetor Magazine 26 views

Përshkrimi
ROAL FOOD eshte ne kerkim te nje Punetor Magazine.
Kompania tregton mallra ushqimore.
Avantazh nese kandidati ka eksperience te meparshme ne kete sektor.

Detyrat

  • Te kryeje sistemimin e mallrave ne magazine.
  • Te pergatisi mallin sipas faturave.

Kualifikimet

  • Te kete perfunduar arsimin e mesem.
  • Te kete aftesi organizative .
  • Te jete i afte te punoje ne grup
  • Mosha e preferuar : 25-35 vjec

Shënime
Te interesuarit te dergojne cv ne : hr.roalfood@outlook.com
Cel. : 0686021526

Apply for this job
Share this job
Company Information
  • Total Jobs 6 Jobs
  • Location Albania, Tiranë
  • Profili Tregti dhe Prodhim