Ofrohet vend pune Ndihmes Magazinier 10 views

Përshkrimi

ROAL FOOD eshte ne kerkim te nje Ndihmes Magazinier.
Kompania tregton mallra ushqimore.
Avantazh nese kandidati ka eksperience te meparshme ne kete sektor.

Detyrat

  • Te kryeje sistemimin e mallrave ne magazine.
  • Te pergatisi mallin sipas faturave.

Kualifikimet

  • Te kete perfunduar arsimin e mesem.
  • Te kete aftesi organizative .
  • Te jete i afte te punoje ne grup
  • Mosha e preferuar : 25-35 vjec

Shënime

Te interesuarit te dergojne cv ne : hr.roalfood@outlook.com

Cel. : 0686021526

Apply for this job Apply via Facebook
Share this job
Company Information
  • Total Jobs 5 Jobs
  • Location Albania, Tiranë
  • Profili Tregti dhe Prodhim