ofrohet vend pune MOTORIST 9 views

PANTHEON GROUP Agjenci Sherbimi & Punesimesh kerkon per interes te klienteve te saj:
MOTORIST me motorrin e tij

– te jete i shkathet dhe korrekt
– te njohe zonat e Tiranes
-orari i punes: 9 ore
-nuk ka asnje dite pushim
-turne te alternuara
– preferenca te meparshme,avantazh
– paga 250 leke/ ora

OFROHET:
-paga baze + %
-sigurime shoqerore

Te interesuarit te kontaktojne ne numrat e kontaktit: +355692099900 / +355684010400

More Information

Please login with Candidate account to view more fields.
Apply for this job Apply via Facebook
Share this job
Company Information
  • Total Jobs 3 Jobs
  • Location Tiranë
  • Rruga/Zona Rruga Fadil Rada, Shkalla A, Kati i II-të
  • Tel/Mob +355 69 20 999 00
  • Profili Sherbime