Ofrohet vend pune: Menaxher zone ne sektorin e shitjeve 30 views1 application

Job Expired

Kompania “EHW shpk”, lider ne sektorin ushqimor ne Shqiperi nga viti 1992,
kerkon kandidat per pozicionin e meposhtem:

Pozicioni i punes: Menaxher zone ne sektorin e shitjeve

Kerkesa per kandidatin:
– Te kete perfunduar shkollen e larte
– Duhet te zoteroje gjuhen angleze
– Te kete aftesi te mira komunikimi
– Preference: Te kete pasur eksperience pune ne kete sektor

Aplikimet pranohet ne adresen e emailit: info@ehwgmbh.com. Aplikuesit duhet te dorezojne se bashku me CV, kopje te diplomes dhe listen e notave te skanuar.

Aplikimet pranohen deri me 24.09.2022
Ju lutem specifikoni pozicionin e punes per te cilin aplikoni!

EHW shpk
048 200 711
069 20 87 605
info@ehwgmbh.com

More Information

  • This job has expired!
Share this job
Company Information
  • Total Jobs 7 Jobs
  • Location Tiranë
  • Rruga/Zona Autostrada Tirane-Durres km 4
  • Tel/Mob 048 200 711
  • Profili Tregti dhe Prodhim