Ofrohet vend pune – Magazinier 75 views1 application

Tirane, ofroj vend pune Magazinier Logjistike

Kompania “EHW”shpk, lider ne prodhimin e sallamerise, ofron vend pune:

Pozicionin – Magazinier Logjistike (ne magazinen e shitjes)

Kërkesa për kandidatët:

 • Arsim i mesem ne fushen ekonomike ose i Larte (preferohet Ekonomik ,Marketing, Biznes)
 • Aftësi bazë në përdorimin e kompjuterit (njohuri në paketën Microsoft Office 2003-2007, programet financiare si Financa 5 ose Alpha).
 • Preference moshe jo më shumë se 45 vjec.
 • Korrektesë
 • Fleksibilitet
 • Preferencë për kandidatë me eksperienca pune të ngjashme
 • Paga mujore neto 75’000 leke


Të interesuarit janë të lutur të dërgojnë në adresën e E-mailit : info@ehwgmbh.com
ose të dorëzojnë personalisht në adresën: Autostrada Tirane-Durres, Km 4.8, dokumentat e mëposhtëm:

– Fotokopje të diplomës së mesme ose të lartë shoqëruar me listën e notave
– Fotografi
– CV e aktualizuar.

Apply for this job Apply via Facebook
Share this job
Company Information
 • Total Jobs 7 Jobs
 • Location Tiranë
 • Rruga/Zona Autostrada Tirane-Durres km 4
 • Tel/Mob 048 200 711
 • Profili Tregti dhe Prodhim