Ofrohet vend pune Magazinier 49 views

Job Expired

Ofrojme vend pune MAGAZINIER

Detyrat:

 • Kontrollon fizikisht hyrjet dhe daljet në magazinë
 • Menaxhon çdo proçes që ka lidhje me magazinimin e produkteve
 • Kujdeset për dokumentacionin që të jetë i rregullt dhe sipas të gjitha udhëzimeve
 • Menaxhon fluksin e punes në magazinë
 • Kujdeset për mirembajtjen e magazinës dhe administrimin e produkteve
 • Eshte pergjegjes per ruajtjen dhe sistemimin e mallrave ne ambientet e magazines.
 • Monitoron ne baze ditore stokun e magazines
 • Kryen e inventare fizike rregullisht (cdo muaj) me financieren e kompanise.

Kualifikimet:

 • Të ketë eksperience si MAGAZINIER
 • Të ketë aftesi menaxhuese dhe të punës në grup
 • Preferohet mosha deri 35-40 vjec.

Shënime

Te interesuarit te dergojne cv ne : hr.roalfood@outlook.com

Cel: 0686021526

 • This job has expired!
Share this job
Company Information
 • Total Jobs 2 Jobs
 • Location Albania, Tiranë
 • Profili Tregti dhe Prodhim