Ofrohet vend pune Financier 141 views1 application

Job Expired

Kompania EGS Sh.p.k operon me dinjitet dhe ndershmeri per realizimin e veprave te reja madhore.Nderton objekte ku perfshihen rezidenca individuale, objekte multifamiljare, objekte industriale, qendra tregtare, projekte interieri, sistemime etj

Shoqeria ‘Engineering Global Solution “ pjese e Globe Group kërkon të punësojë:
TITULLI: Financier
DEPARTAMENTI: Finance

Kerkesat
• Te kete perfunduar studimet ne fakultetin Ekonomik (preferohet diplome universitare ne profilin Finance dhe Kontabilitet);
• Te kete 3-5 vite eksperience pune si Financier (preferohet ne kompani ndertimi);
• Te kete njohuri mbi legjislacionin fiskal;
• Te kete njohuri shume te mira te programeve te paketes Microsoft Office si dhe te programit FINANCA 5,
• Te kete aftësi të forta teknike në kontroll financiar, kontabilitet, raportim dhe menaxhim performance;
• Te kete aftesi te mira nderpersonale dhe komunikimi;
• Te kete aftësi të mira drejtuese dhe organizative;
• Të karakterizohet nga ndershmëria, integriteti, konfidencialiteti dhe korrektësia.

Procedura e Aplikimit:
Te interesuarit te kene keto dokumenta:
• Cv dhe leter kerkese;
• Kopje te Diplomes;
• Liste te notave, te sigluar nga sekretariati i fakultetit;
• Leter reference nga punedhenesi i meparshem;
• Certifikata te ndryshme qe zoteron;

Kandidatet e interesuar mund te dergojne aplikimet e tyre me e-mail ne adresen tone elektronike hr@globegroup.al brenda dates 10.01.2021

More Information

  • This job has expired!
Share this job
Company Information
  • Total Jobs 3 Jobs
  • Location Tiranë
  • Rruga/Zona Rruga Vaso Pasha
  • Profili Tregti