Ofrohet vend pune Asistente Zyre (sektori tonerave) 189 views1 application

Job Expired

Kancelari “Infiniti Office është rrjeti më i madh i kancelarisë në Shqipëri, me një numër të madh dyqanesh në Tiranë.

Pozicioni vakant: Asistente Zyre (sektori tonerave)

Detyrat dhe përgjegjësitë:

 • Kujdeset per ceshtjet administrative te zyres
 • Organizon dhe kujdeset per blerjen e materialeve te nevojshem per aktivitetin e zyres
 • Pergjigjia e telefonatave ne numrat e kontaktit te vendosur ne dispozicion
 • Pergjegjese per pergjigjen e te gjitha kanaleve te komunikimit


Aftësitë dhe kualifikimet:

 • Te kete aftesi koordinuese dhe organizuese
 • Te kete aftesi te shkelqyera per zgjidhjen e situatave te ndryshme
 • Te kete aftesi shume te mira komunikuese

Të interesuarit të dërgojnë Cv në adresën E-mail: hr@infinitioffice.al ose të kontaktojnë në nr. e kontaktit: 0693680136

More Information

 • This job has expired!
Share this job
Company Information
 • Total Jobs 21 Jobs
 • Location Albania, Kosova
 • Tel/Mob +355696868598 +355685200000
 • Profili Tregti