Ofrohet vend pune Asistent/e Markenting 51 views

Përshkrimi​

Kompania Roal Food kerkon te punesoje Asistent/e Marketing.


Detyrat​

 • Përgatit përmbajtjen e materialeve reklamuese të produkteve të kompanisë, si broshura, fletë informuese, dosje promocionale, etj., si dhe organizon shpërndarjen e tyre në përputhje me programet përkatëse të marketingut;
 • Merr pjese ne ndërtimin e strategjisë së marketingut në përputhje me vizionin dhe qëllimn e kompanisë;
 • Realizon planifikimin dhe ndjek fushatat e marketingut;
 • Kujdeset per përmirësimin dhe rritjen e imazhit të kompanisë nëpërmjet politikave të komunikimit;
 • Kujdeset për ekspozimin e produkteve në mjediset e ekspozimit;
 • Merr pjese ne organizimin e fushatave te marketingut me qellim rritjen e shitjeve.

Kualifikimet​

 • Te njohe shume mire programet Word, Photoshop/Canva;
 • Aftësi shumë te mira në të folur dhe të shkruar Anglisht;
 • I aftë të ndjekë disa detyra dhe të vendosi përparësi duke siguruar arritjen e afateve kohore.

Ofrohet:

 • Kushte shume te mira pune;
 • Pune full time (e diela pushim + 2 te shtuna ne muaj)
  ***Transporti i siguruar nga kompania me pike grumbullimi tek Spitali Amerikan 3

Ju lutemi dërgoni CV-në në adresën e email-it: hr.roalfood@outlook.com ose ne whatsapp nr: 0686021526
*Të gjitha aplikimet do të trajtohen me konfidencialitet të plotë sipas ligjit Nr. 9887 për “Mbrojtjen e të Dhënave Personale”

Apply for this job Apply via Facebook
Share this job
Company Information
 • Total Jobs 6 Jobs
 • Location Albania, Tiranë
 • Profili Tregti dhe Prodhim