Ofrohet vend pune Asistence Zyre 43 views

Përshkrimi

Kompania Roal Food kerkon te punesoje Asistente Zyre

Detyrat

 • Asistimi ne procedurat e burimeve njerezore;
 • Mbajtja e listeprezences se stafit te kompanise;
 • Publikimi i vendeve vakante te punes;
 • Asistimi ne emailet elektronike te kompanise;
 • Raportimi tek eproret perkates lidhur me problematikat ditore;
 • Asistimi ne rakordime financiare si pagat ose debi te punonjesve.

Kualifikimet

 • Te kete perfunduar studimet ne profilin Juridik/Financiar;
 • Te kete njohuri te mira ne perdorimin e paketes Microsoft Office;
 • Te kete deshire per te punuar ne grup.
 • Te kete aftesi komunikimi.

Shënime

Transporti: Me pike Grumbullim ne Yzberisht ose tek Nenkalimi Fabrika Miellit.

Te interesuarit te dergojne CV ne adresen e email: hr.roalfood@outlook.com

Apply for this job Apply via Facebook
Share this job
Company Information
 • Total Jobs 5 Jobs
 • Location Albania, Tiranë
 • Profili Tregti dhe Prodhim