Ofrohet vend pune Agjente Shitje (Pre-Sales) ne Tirane 81 views

Pershkrimi

 • Kandidati duhet te kete vendbanim ne Tirane.
 • Marres porosie per produktet ushqimore qe kompania tregton.
 • Pozicioni i punes ushtrohet duke u pajisur me palmer (celularin nga i cili dergon porosite dhe kryen vizitat).
 • Pozicioni i punes do te pajiset edhe me mjetin e punes nga kompania ne menyre qe te mbulohen edhe rrethinat e Tiranes ne marrje porosie.
 • Avantazh nese kandidati ka eksperience te meparshme ne kete sektor.

Detyrat

 • Do te kete zonen e tij me marketet qe do te mbuloje per vizite dhe marrje porosie.
 • Zonen do e mbuloje me vizita me mjetin e punes.
 • Do te dergoje porosite per furnizime me ane te palmerit (celular).
 • Do kryeje kontrollin e produkteve te firmes ne markete duke kontrolluar pozicionimet edhe per data te aferta qe ka marketi.

Kualifikimet

 • Te jete i komunikueshem dhe me aftese shitjeje te mira.
 • Te jete korrekt ne punen e tij.
 • Mosha e preferuar : 25-35 vjec
 • Te jete i afte te punoje ne grup

Shënime

Te interesuarit te dergojne cv : hr.roalfood@outlook.com

More Information

Apply for this job Apply via Facebook
Share this job
Company Information
 • Total Jobs 9 Jobs
 • Location Albania, Tiranë
 • Profili Tregti dhe Prodhim