Ofrohet vend pune Agjent Shitjesh ne Kukes 18 views

Kompania ROAL FOOD kerkon Agjent Shitjesh (femer ose mashkull) me vendbanim ne Kukes

Kandidati duhet te kete vendbanim ne ne qender te qytetit ose ne rrethina.
Marres porosie per produktet ushqimore qe kompania tregton.
Pozicioni i punes ushtrohet duke u pajisur me palmer (celularin nga i cili dergon porosite dhe kryen vizitat).
Pozicioni i punes do te pajiset edhe me mjetin e punes nga kompania ne menyre qe te mbulohen edhe rrethinat e qytetit ne marrje porosie.
Kandidati te kete eksperience te meparshme sektorin e shitjes

Detyrat:
Do te kete zonen e tij me marketet qe do te mbuloje per vizite dhe marrje porosie.
Zonen do e mbuloje me vizita me mjetin e punes.
Do te dergoje porosite per furnizime me ane te palmerit (celular).
Do kryeje kontrollin e produkteve te firmes ne markete duke kontrolluar pozicionimet edhe per data te aferta qe ka marketi.

Kualifikimet:
Te jete i komunikueshem dhe me aftesi shitjeje te mira.
Te jete korrekt ne punen e tij.
Mosha e preferuar : 25-35 vjec
Te jete i afte te punoje ne grup

PAGA: BAZE + BONUSE

Shënime
Te interesuarit te dergojne cv: hr.roalfood@outlook.com
Cel. : 0686021526

Apply for this job Apply via Facebook
Share this job
Company Information
  • Total Jobs 4 Jobs
  • Location Albania, Tiranë
  • Profili Tregti dhe Prodhim