Ofrohet vend pune Agjent Shitje ne Vlore me eksperience ne sektorin e shitjes 127 views2 applications

 • Ofrohet vend pune Agjent Shitje ne Vlore me eksperience ne sektorin e shitjes.

  • Kandidati duhet te kete vendbanim ne Vlore.
  • Marres porosie per produktet ushqimore qe kompania tregton.
  • Pozicioni i punes ushtrohet duke u pajisur me palmer (celularin nga i cili dergon porosite dhe kryen vizitat).
  • Pozicioni i punes do te pajiset edhe me mjetin e punes nga kompania ne menyre qe te mbulohen edhe rrethinat e Vlores ne marrje porosie.
  • Kandidati te kete eksperience te meparshme sektorin e shitjes.


  Detyrat

  • Do te kete zonen e tij me marketet qe do te mbuloje per vizite dhe marrje porosie.
  • Zonen do e mbuloje me vizita me mjetin e punes.
  • Do te dergoje porosite per furnizime me ane te palmerit (celular).
  • Do kryeje kontrollin e produkteve te firmes ne markete duke kontrolluar pozicionimet edhe per data te aferta qe ka marketi.


  Kualifikimet

  • Te jete i komunikueshem dhe me aftese shitjeje te mira.
  • Te jete korrekt ne punen e tij.
  • Mosha e preferuar : 25-35 vjec
  • Te jete i afte te punoje ne grup

  Paga: Baze + Bonuse

  Shënime

  Te interesuarit te dergojne cv : hr.roalfood@outlook.com

More Information

Apply for this job Apply via Facebook
Share this job
Company Information
 • Total Jobs 5 Jobs
 • Location Albania, Tiranë
 • Profili Tregti dhe Prodhim