Ofrohet vend pune Agjent Shitje ne Durres me eksperience ne sektorin e shitjes 91 views

Ofrohet vend pune Agjent Shitje ne Durres me eksperience ne sektorin e shitjes

 • Kandidati duhet te kete vendbanim ne Durres.
 • Marres porosie per produktet ushqimore qe kompania tregton.
 • Pozicioni i punes ushtrohet duke u pajisur me palmer (celularin nga i cili dergon porosite dhe kryen vizitat).
 • Pozicioni i punes do te pajiset edhe me mjetin e punes nga kompania ne menyre qe te mbulohen edhe rrethinat e Durresit ne marrje porosie.
 • Kandidati te kete eksperience te meparshme sektorin e shitjes

Detyrat

 • Do te kete zonen e tij me marketet qe do te mbuloje per vizite dhe marrje porosie.
 • Zonen do e mbuloje me vizita me mjetin e punes.
 • Do te dergoje porosite per furnizime me ane te palmerit (celular).
 • Do kryeje kontrollin e produkteve te firmes ne markete duke kontrolluar pozicionimet edhe per data te aferta qe ka marketi.


Kualifikimet

 • Te jete i komunikueshem dhe me aftese shitjeje te mira.
 • Te jete korrekt ne punen e tij.
 • Mosha e preferuar : 25-35 vjec
 • Te jete i afte te punoje ne grup


Shënime

Te interesuarit te dergojne cv : hr.roalfood@outlook.com

Cel. : 0686021526

Apply for this job Apply via Facebook
Share this job
Company Information
 • Total Jobs 4 Jobs
 • Location Albania, Tiranë
 • Profili Tregti dhe Prodhim