Ofrohen vende pune: Bar Restorant Hoteleri 86 views

Ofrohen vende pune:

Vlore (Lungomare)
Punonjese guzhine,
Kamarier /e Restoranti
Kamarier/e Lounge
Ndihmesa

Hoteleri (Radhime – Vlore)
Guzhinier
Ndihmes/e Guzhinier
Kamarier/e,
Kamarier/e Restoranti
Banakier/e,
Koktejlist
Ndihmesa sherbimi

Pagat e kenaqeshme dhe mundesi akomodimi

More Information

Apply for this job Apply via Facebook
Share this job
Company Information
  • Total Jobs 1 Jobs
  • Location Vlorë
  • Tel/Mob +355694714359
  • Profili Bar Kafe, Gastronomi, Hoteleri, Restorante, Sherbime