Oferte pune “Teknik Elektrik” 66 views1 application

Ofrohet vend pune si Elektricist!

Per nje nder kompanite nder me te mirat ne Shqiperi, ofrohet vend pune si Teknik Elektrik.

Detyrat qe do kryejne kandidatet:

 • Implementon kerkesat dhe direktivat e inxhinierit
 • Te lexoje dhe te zbatoje projektin
 • Ekzekutim te impjanteve elektrike civile
 • Kabllim te kuadrove te tensionit te ulet, te komandimit dhe kontrollit
 • Ekzekutim te impianteve te sigurise dhe kontrollit, telekamera, impiante alarmi ndaj tymrave dhe zjarrit, impiant sinjalizues, impiant menaxhimi permes telefonise
 • Ekezekutim te shperndarjes se tingujve, videoprojektim dhe videokonference, video citofoni dhe citofoni
 • Ekzekutim te sistemeve Akses Kontroll
 • Mirmbajtje te impianteve elektrike dhe asistence te pergjithshme


Kualifikimet qe duhet te kene kandidatet:

 • Njohuri mbi impiantet elektrike dhe sistemet e rrymave te dobta
 • Te jete korrekt ne orarin e punes
 • Patente e klasit B
 • Te jete person me integritet, sjellje profesionale dhe etike ne pune
 • Te lexoje skemat elektrike dhe elektronike
 • Te jete i vemendshem dhe i kujdeshmen ne interpretim te manualve te instalimit te pajisjeve qe perdor
 • Gjuha e huaj angleze perben avantazh personal per aplikantin duke I dhene mundesi te trajnohet ne nje nga qendrat e trajnimit te brandit amerikan Texas Intelligent Systems.

Kandidatet qe plotesojne keto kritere dhe detyra jane te lutur te dergojne CV-ne tyre ne adresen e e-mail-it: punesimndermjetesim@gmail.com

Dhe per cdo pyetje apo paqartesi mund te kontaktoni ne numrin e meposhtem:
+355696180299

More Information

Please login with Candidate account to view more fields.
Apply for this job Apply via Facebook
Share this job
Company Information
 • Total Jobs 10 Jobs
 • Location Tiranë
 • Profili Punesim