Oferte pune ‘MENAXHER” m/f 77 views2 applications

Ofrohet vend pune Menaxhere M/F!

Shpallet vend vakant per pozicionin Menaxhere Shitjesh, per nje nder kompanite lider ne sektorin e Industrise se Ndertimit.

Aftesite qe kandidatet duhet te kene:

1. Te jene korrekt, te shkatheta
2. Aftesi shume te mira komunikuese dhe bashkepunuese
3. Me eksperience (preferohet ne sektorin e ndertimit)

* Paga shume e kenaqshme

Per te aplikuar per kete mundesi, ju lutem dergoni CV duke percaktuar pozicionin per te cilin aplikoni, ne adresen: punesimndermjetesim@gmail.com

Si edhe per cdo informacion shtese, jeni te lutur te kontaktoni ne numrin e meposhtem:
+355696180299

More Information

Please login with Candidate account to view more fields.
Apply for this job Apply via Facebook
Share this job
Company Information
  • Total Jobs 10 Jobs
  • Location Tiranë
  • Profili Punesim