Oferta Punesimi ne Qatar dhe Arabi Saudite ! New 26 views1 application

Aplikime Punesimi OFRON VENDE TE LIRA PUNE NE HOTELERI NE KATAR DHE ARABI SAUDITE :

 • HOSTESS
 • WAITRESS
 • WAITER
 • RUNNER
 • BARTENDER
 • PASTRY CHEF
 • HEAD CHEF
 • CHEF DE PARTIE

Kompania Siguron:

 • Kontrate Pune 1 & 2 vjecare
 • Akomodim
 • Ushqim
 • Vizen dhe Biletat e Udhetimit
 • Vizitat Mjekesore

Kriteret qe duhet te permbushni:

 • Njohuri mesatare te gjuhes angleze
 • EKSPERIENCE PUNE MINIMUMI 1 VIT
 • Mosha 18 – 35 vjec
 • Pashaporte te vlefshme MBI 1 VIT

⚡⚡APLIKIMET PRANOHEN VECSE ME CV
ANGLISHT + FOTO + WORD ne
⚡⚡ aplikimepunesimi@gmail.com
⚡⚡ 00355 686081032

Specifikoni “PUNESIM NE LINDJEN E MESME”

🌏🌏ADRESA: ZOGU I ZI , MBRAPA RING CENTER, NORD CONSTRUCTION, KATI 2, TIRANE

🔖Gjithashtu na gjeni :
🔖Ne Facebook : https://www.facebook.com/aplikimepun…dmin_todo_tour
🔖Ne Instagram: aplikime_punesimi
🔖Ne Web : www.aplikimepunesimi.co

Per cdo informacion te metejshem, na gjeni ne adresen e shenuar tek njoftimi,
nga e Hena ne te Premte 11.00 deri 16.00!

JU MIREPRESIM ✔️

Ju informojme se te dhenat tuaja personale trajtohen ne konfidencialitet te plote konform ligjit nr. 9887,
percaktuar nga Kuvendi i Shqiperise “Per mbrojtien e te Dhenave Personale”

Apply for this job Apply via Facebook
Share this job
Company Information
 • Total Jobs 15 Jobs
 • Location Tiranë
 • Rruga/Zona ADRESA: Zogu i Zi, Rruga Dritan Hoxha, mbi UBA BANK,KATI 1, ZYRA 5 Tirana, Albania.
 • Tel/Mob +355 686081032