NOVA HOME kerkon shites/e te kualifikuar 121 views1 application

Job Expired

NOVA HOME është kompania lider në tregun shqiptar në fushën e produkteve profesionale per arredimin total te shtepise. NOVA HOME është duke kërkuar një shites ne showroom si më poshte:

DETYRAT:

• Implementimi i strategjisë së përgjithshme të shitjeve në përputhje me strategjinë dhe objektivat e kompanisë.
• Informon klientët potencialë në lidhje me produktet, ofertat dhe shërbimet.
• Propozon oferta të personalizuara për klientët;
• Zbaton detyra të tjera që i caktohen;

KRITERET:

• Preferohen kandidatë me mbi 2 vjet përvojë profesionale në shitje,
• Aftesi shume te mira komunikuese dhe negociuese
• Person energjik dhe me iniciative.
• Njohuri të mira të programevë të paketës Office;

Nëse jeni të interesuar, ju lutem dërgoni CV ne hr@novacontract.al

More Information

  • This job has expired!
Share this job
Company Information
  • Total Jobs 0 Jobs
  • Location
  • Rruga/Zona Rr. Kavajes
  • Profili Mobilje