NORVEGJI – Punesim 6 mujor sezonal 321 views4 applications

Job Expired

❗️Sezoni Pranvere-Vjeshte ne mbyllje❗️

Punesim 4-6 mujor ne Norvegji🇳🇴 ne ferma bujqesore per:

• Femra & Meshkuj (njohesit te traktorit apo mjeteve bujqesore kane perparesi)
• Cifte 👫

Aplikantet duhet te:
1. Njohin gjuhen angleze
2. Jene te moshes 19-45 vjec
3. Personat me njohuri ne bujqesi apo eksperience te meparshme kane perparesi
4. Mund te aplikojne dhe personat pa eksperience pune

Kushtet e punes:
• 13€-15€ ora
• Akomodimi ne dhome personale
• Oret e detyrueshme: 40/jave
• Mundesi per te punuar ore shtese, fundjava etj.
• Bonuse ne baze te arritjes

Vendet e fundit te mbetura per nisje ne: prill & maj❗️

Nese deshironi te merrni pjese ne kete program dhe plotesoni kushtet e permendura dergoni ne adresen e email: hr@alxher.com “kerkese per programin e Norvegjise”

(Shtetasit e Kosoves nuk mund te marrin pjese per shkak te rregullave te emigrimit)

ALXHER SERVICES
📈Go Higher, Go Safe📈

More Information

  • This job has expired!
Share this job
Company Information
  • Total Jobs 0 Jobs
  • Location Tiranë
  • Rruga/Zona Rruga e Kavajes
  • Profili Konsulence