No limits kerkon Konsulent/e Telefonik ne gjuhen italiane part time dhe full time turne 6-8 ore 79 views

Job Expired
NO LIMITS
Kerkon te punesoje:

KONSULENT/E TELEFONIK
NE GJUHEN ITALIANE

NUOVA CAMPAGNA
APPUNTAMENTI PRESTITI

•Njohuri te Gjuhes Italiane•

PAGA BAZE 500€ + BONUS PART TIME DHE FULL TIME
TURNE 6-8 ORE

Adresa: Tirane, Ruga Dibres
KONTAKTONI: 0674453756

More Information

  • This job has expired!
Share this job
Company Information
  • Total Jobs 184 Jobs
  • Location Tiranë
  • Rruga/Zona Rr. Dritan Hoxha
  • Profili Konsulence, Punesim