N&L Electric kerkon elektriciste dhe ndihmes elektriciste 129 views

Job Expired

Kompania N&L Electric, ka nje eksperience prej rreth 15 vitesh qe punon ne projektim
dhe zbatim te projekteve elektrike, civile dhe industriale.
Operon ne disa kantiere ne qytetin e Tiranes, te cilat jane godina banimi, vila dhe hotele.

Momentalisht ka hapur pozicionet vakante per:
Elektriciste dhe ndihmes elektriciste

Elektricistet duhet te kene:

 • minimumi 2 vite eksperience
 • te dine te zbatojne projektin elektrik
 • te jene korrekte me punen.
 • Deshire dhe ambicie per pune

Ndihmes elektricistet:

 • Te kene eksperience pune minimumi 1 vit ne kantjere ndertimi.
 • Deshire per rritje dhe ambicie per pune

Ofrohen:

 • Kushte mjaft te mira pune
 • Pagese e kenaqshme, dhe rritje ne varesi te performances.

Te interesuarit jane te lutur te na kontaktojne ne numrin e telefonit: +355 69 872 7309

More Information

 • This job has expired!
Share this job
Company Information
 • Total Jobs 0 Jobs
 • Location Albania, Tiranë
 • Profili Prodhim/Perpunim