Njoftim pune – Kuzhiniere / Shefe Kuzhine 67 views2 applications

Job announcement – Cook/Chef

Major Duties and Responsibilities
The cook /chef is responsible for the provision of efficient and cost effective food preparation and service in the residence of an Ambassador.
• Planning and preparing menus and meals for Ambassador, family members, and on a daily basis and ensure the quality of control of all dishes.
• Planning and preparing menus and meals for representation events.
• Maintaining appropriate stock levels of food and kitchen products.
• Ensuring that all items are stored correctly and are rotated appropriately. In addition the cook is responsible for conducting regular reviews of stock.

Abilities and Skills:

Must be familiar with different styles of cooking, seasoning, plating a wide variety of foods, including soups, salads, entrees, and desserts.
Experience in baking, roasting, grilling, boiling, and frying meats, fish, vegetables, and other foods.
Must be inventive and flexible.
Creates and decides on menus as appropriate for the occasion.
Broad knowledge and experience about food higene, food tratment and handling.

Requirements:

• Female; good personality with proactive working attitude; less than 45 years old.
• Diploma and additional professional training.
• Minimum 3 years’ experience in a similar position.
• Basic knowledge of English, reading and writing.
• Honest, reliable and with good recommendations.

The canditates are pleased to sent their Resume through this e-mail address: alemb@alb.mfae.gov.ps and telephone number: (+355) 4 2379285

Njoftim pune – Kuzhinier/Shef Kuzhine

Detyrat dhe përgjegjësitë kryesore:
• Kuzhinierja / Shefja e Kuzhinës është përgjegjëse për përgatitjen dhe servijen e ushqimit me profesionalizëm në Rezidencën e një Ambasadori.
• Të planikfikojë dhe përgatisë menutë e vakteve për Ambasadorin dhe anëtarët e familjes së tij si dhe të kontrollojë të gjitha pjatat dhe të sigurohet për cilësinë e tyre.
• Të planifikojë dhe përgatisë menutë për darka dhe pritje.
• Të ketë aftësi në sistemimin dhe magazinimin e produkteve ushqimore në kuzhinë.
• Të sigurohet që artikujt dhe produktet ushqimore të ruhen dhe të ndërrohen në mënyrën e duhur.
• Krahas kësaj, kuzhinierja është përgjegjëse për kontrollin e produkteve rregullisht.

Aftësitë dhe zotësitë:
• Duhet të jetë e familjarizuar me përgatitjen e recetave të ndryshme gatimi, marinimit, përgatitjes së një shumëllojshmërie të gjerë ushqimesh, duke përfshirë supërat, sallatat, antipastat dhe ëmbëlsirat.
• Të ketë përvojë në pjekje, pjekjen në skarë, zierjen dhe skuqjen e mishit, peshkut, perimeve dhe produkteve të tjera ushqimore.
• Të ketë kreativitet dhe fleksibilitet në punë.
• Të krijojë dhe caktojë menutë sipas rastit.
• Të ketë njohuri dhe përvojë të gjerë në lidhje me higjenën e ushqimit, trajtimin dhe manovrimin e ushqimit.

Kriteret:
• Të jetë femër.
• Të ketë sjellje të mirë dhe qëndrim proaktiv në punë.
• Të jetë më pak se 45 vjeçe.
• Të jetë e pajisur me diplomë dhe çertifikata të trajnimit profesional.
• Të ketë të paktën 3 vite eksperiencë pune në pozicione të ngjashme.
• Të ketë njohuri bazë të gjuhës angleze, në shkrim e lexim.
• Të jetë e sinqertë, e besueshme dhe me rekomandime të mira.

Kandidatet mundet të dërgojnë CV-në e tyre në këtë adresë e-mail: alemb@alb.mfae.gov.ps
dhe numrin e telefonit: (+355) 4 2379285

More Information

Apply for this job Apply via Facebook
Share this job
Company Information
  • Total Jobs 1 Jobs
  • Location Albania, Tiranë
  • Profili Sherbime