NJOFTIM PER INTERNSHIP – Marketing Activities 67 views

Job Expired

NJOFTIM PER INTERNSHIP

 

Rreth Info Business Solutions: Pjese e Grupit InfoSoft, lider ne Shqiperi dhe ne rajon, i suksesshem dhe sfidues ne treg gjate gjithe pervojes 30 vjeçare te operimit te tij. I perbere nga nje staf prej 65+ profesionistesh, Info Business Solutions ofron Sherbime Konsulence, Zhvillim Software, Sherbime BI dhe Sherbime Mirembajtjeje mbi zgjidhje ERP, CRM & BI, ne tregun kombetar dhe ate nderkombetar.

 

Pozicioni: Internship for Marketing Activities

 

Pershkrimi i Pozicionit: Do te bej market research dhe lead generation me kerkese te mbikeqyresit nepermjet teknikave te ndryshme te marketingut. Do te asistoje ekipin e shitjes per te arritur objektivat e kompanise. Do te mirembaje dhe permiresoje brandin e kompanise ne tregun vendas dhe te huaj. Do te bashkepunoje me koleget  per te mesuar me shume rreth kompanise, struktures se saj si dhe produktet/sherbimet qe ofron.

 

Kriteret per kualifikim:

 • Studente qe kane perfunduar ose jane ne perfundim te studimeve (Bachelor ose Master), Administrim Biznesi, Marketing, Marredhenie Nderkombetare ose ekuivalente.
 • Njohuri formuese baze ne fushen e menaxhimit, marketingut dhe financave.
 • Njohuri shume te mira te gjuhes angleze dhe asaj italiane.
 • Aftesi shume te mira te te folurit ne publik dhe te prezantuarit.
 • Pjesemarrje ne aktivitete studentore, seminare, workshope dhe praktika te meparshme.
 • Njohuri mbi paketen Microsoft Office (Word, Excel, Power Point etc)
 • Te jete korrekt, i vemendshem ndaj detajeve dhe te kete etike pune.
 • Perkushtim dhe obligim per pjesemarrje te rregull
 • Aftesi per te punuar ne menyre te pavarur si edhe ne gru
 • Aftesi shume te mira komunikuese dhe organizativ
 • Njohurite ne industrine e IT perbejne avantazh.

 

Kohezgjatja e ketij internshipi do te jete 3 muaj, nga e Hena ne te Premte, ora 9:00 – 16:00.

Internshipi do te kombinoje te mesuarit teorik dhe praktik ne mjediset tona te punes si dhe mundesi punesimi pas perfundimit te suksesshem te tij.

Studenti do te matet ne performance dhe do te vleresohet gjate gjithe internshipit.

 

**Per te aplikuar ju lutem dergoni CV-ne me foto, letren e interesit (e detyrueshme) si dhe dokumente te tjera qe vertetojne kualifikimet tuaja ne adresen e_mail: humanresources@infosoftgroup.com.al deri me 21/06/2021.

 

Aplikantet e perzgjedhur do ti nenshtrohen fazes se intervistimit dhe testimit nga departamenti yne i Burimeve Njerezore.

More Information

 • This job has expired!
Share this job
Company Information
 • Total Jobs 14 Jobs
 • Location Tiranë
 • Rruga/Zona Rruga 'Murat Toptani'
 • Profili Informatike/IT/Software