Nise mbarë këtë vit, Puno me Capitevo ! Account Manager 26 views

Nise mbarë këtë vit Puno me Capitevo !
Po kërkohen Account Manager dhe Senior Account Manager në gjuhën italiane me mininalisht 6 muaj eksperiencë.

Ju ofrojmë minimalisht 30 klientë të rinj cdo muaj, a je ti Superhero që në po kërkojmë ?

email: hr@capitevo.co
0697777544

More Information

Please login with Candidate account to view more fields.
Apply for this job Apply via Facebook
Share this job
Company Information
  • Total Jobs 1 Jobs
  • Location Albania, Tiranë
  • Rruga/Zona Bulevardi Zhan Dark, Tirane
  • Profili Call Center