Nikel Fushe Kruje Baku Glass kerkon Usta Xhami dhe Usta Duralumini pagesa 130.000 leke te reja + Bonuse 90 views

Baku Glass
Kerkon te punesoje

Usta Xhami
Usta Duralumini

Paga 130,000 leke te reja + bonuse

Adresa: Nikel Fushe Kruje
Kontaktoni: 0682769417

More Information

Apply for this job Apply via Facebook
Share this job
Company Information
  • Total Jobs 153 Jobs
  • Location Tiranë
  • Rruga/Zona Rr. Dritan Hoxha
  • Profili Konsulence, Punesim