Kërkohen operatorë (Venditore Digitale) – ITALISHT 4 ose 8 Ore/dite 72 views1 application

Ne ofrojme:
– Rritje e vazhdueshme profesionale ne Digital Marketing.
– Trajnime te vazhdueshme.
– 300 Lekë/ora + Bonuse + Siguracione
– Punë e përshtatshme për studentë dhe të rritur.
– Oraret 4 ORË ose 8 ORË NË DITË!

Dërgoni CV tuaj në hr@newgeneration-web.com ose na kontaktoni në +355 67 672 9556 (Whatsapp) dhe na tregoni pak më shumë për veten tuaj.

More Information

Apply for this job Apply via Facebook