Konsulent Marketingu/ANGLISHT New 140 views1 application

Weweb agjensia me e madhe e web marketingut ne Shqiperi eshte ne kerkim konsulent marketingu ne gjuhen angleze.

Personat e interesuar duhet:

 • Te zoterojne gjuhen Angleze ne nje nivel B1/B2
 • Te jene me ose pa eksperience
 • Te kene aftesi komunikusese dhe manaxheriale.
 • Te kete motivim dhe deshire per ngritje profesionale
 • Te kene disponibilitet per te punuar me kohe te plote (nga e hena ne te premte 10:00-19:00 me nje ore pushim ne mes, dhe dita e shtune 10:00-14:00)

Ofrojme:

 • Kontrate pune e rregullt me kontribute te paguara nga ana jone
 • Paga konkurruese
 • Fleksibilitet ne pune
 • Mjedis pune motivues i pershtatshem per rritje profesionale.

Weweb e konsideron punën në grup si metodën thelbësore për rritjen në karrierë. Përkushtimi dhe vendosshmëria për rezultate të larta na bën konkurrues dhe koherent në treg.
Nese deshironi te jeni pjese e stafit tone jeni te mirepritur te paraqiteni tek zyrat tona per informin mbi procesin e punes dhe interviste, ose dergoni Cv tek adresa e E-mail: info@we-web.al

Adresa: Dritan Hoxha 1001, Tiranë
Cel: 069 70 75027/

Apply for this job Apply via Facebook
Share this job
Company Information
 • Total Jobs 2 Jobs
 • Location Tiranë
 • Rruga/Zona Rruga Dritan Hoxha, Pallati Green Construction, Kati I
 • Tel/Mob +355697021201
 • Profili Marketing