Nëse je njohës/e gjuhës Franceze, Gjermane, Italiane apo Spanjolle dhe po kërkon më tepër se një vend pune apliko tani 37 views

Ti e di kush është më e mira për ty!
Nëse je njohës/e gjuhës Franceze, Gjermane, Italiane apo Spanjolle dhe po kërkon më tepër se një vend pune apliko tani!
Kërkohet aftësi e mirë komunikimi, entuziasëm dhe energji!
————————————————————————————————–
JU OFROJMË:
-Trajnim në bazë të njohurive
-Bonuse në varësi të performancës ditore/javore/mujore
-Ambjent dinamik dhe pozitiv pune
-Rritje në karrierë

Ju ofrojmë më tepër se një vend pune!
Aplikoni ne:

Email: rekrutim.smartcall@gmail.com
Cel/Wsp 00 355 69 6805 942

More Information

Only candidates can apply for this job.
Share this job
Company Information
  • Total Jobs 1 Jobs
  • Location Tiranë
  • Rruga/Zona Rr. “Muhamet Gjollesha”, 21 Dhjetori
  • Profili Call Center