NENPUNESE ZYRE-PROFIL EKONOMIK 736 views

Job Expired

Shoqëria ’Rametal’’ shpk, me objekt veprimtarie shkrirjen dhe përpunimin e skrapit të aluminit shpall vendin vakant për:

NËNPUNËSE ZYRE (F)

KUALIFIKIMET DHE AFTËSITE E KËRKUARA:

  • Duhet të zotërojë gjuhën angleze në të folur dhe në të shkruar. Po të ketë njohuri edhe në gjuhën italiane përbën avantazh.
  • Të ketë kryer studimet e larta në Fakultetin e Ekonomisë në degët Financë, Bankë, Administrim Biznesi etj, pra të ketë formim ekonomik.
  • Të ketë aftësi të mira komunikimi dhe të punojë në grup.
  • Të jetojë në Tiranë.

Puna do të zhvillohet në zyrat e kompanisë në Tiranë, në rrugën Brigada e VIII, zona e ish bllokut, Tiranë.

Të interesuarit të dërgojnë CV-në e tyre në adresën e e-mailit:
enkeleda@rametal.al

Të gjitha aplikimet do të trajtohen me konfidencialitet të plotë sipas ligjit Nr. 9887 për “Mbrojtjen e të Dhënave Personale” dhe do të përdoren nga ne vetëm për qëllime rekrutimi.

Cel: 0694094948

More Information

  • This job has expired!
Share this job
Company Information
  • Total Jobs 2 Jobs
  • Location
  • Rruga/Zona Autostrada DR-TR, Km5, Vrrine, Durres
  • Profili Prodhim/Perpunim