Ne po kerkojme te rinj ambicioz,bashkepunues dhe energjik Agjent/e Imobiliare mbi 22 vjeç (eksperienca perben avantazh) 46 views

Agjensia Urban Real Estate

Po zgjerohet dhe kërkon të punësojë:

•Agjent/e Imobiliar/e

Eksperienca perben avantazh
Mosha mbi 22 vjeç
Aftesi te mira komunikimi

Ofrojmë kushte shumë të mira pune dhe staf mikpritës.
Suporti dhe trajnimet nuk mungojnë!
Cfarë kërkojme ?
Ne të duam ty, bashkëpunues/e, energjik/e, ambicioz/e, dhe që të pëlqesh punën në grup.

Apliko tani:
Info@urbanrealestate.al?subject=Aplikoj%20per%20njoftimin:%20Ne%20po%20kerkojme%20te%20rinj%20ambicioz,bashkepunues%20dhe%20energjik%20Agjent/e%20Imobiliare%20mbi%2022%20vje%C3%A7%20(eksperienca%20perben%20avantazh)&body=Pershendetje%20drejtues%20te%20ADA,%0d%0a%0d%0aMe%20kete%20email%20deshiroj%20te%20aplikoj%20per%20njoftimin:%0d%0aNe%20po%20kerkojme%20te%20rinj%20ambicioz,bashkepunues%20dhe%20energjik%20Agjent/e%20Imobiliare%20mbi%2022%20vje%C3%A7%20(eksperienca%20perben%20avantazh)%0d%0ahttps://www.njoftime.com/threads/ne-po-kerkojme-te-rinj-ambicioz-bashkepunues-dhe-energjik-agjent-e-imobiliare-mbi-22-vje%C3%A7-eksperienca-perben-avantazh.817345/%0d%0a%0d%0aNr.%20Tel.:%0d%0aBashkangjitur%20CV%0d%0a%0d%0aFaleminderit!">Info@urbanrealestate.al
Kontaktoni: 0697347709

More Information

Apply for this job Apply via Facebook
Share this job
Company Information
  • Total Jobs 158 Jobs
  • Location Tiranë
  • Rruga/Zona Rr. Dritan Hoxha
  • Profili Konsulence, Punesim