Ne Aeroportin e Rinasit kerkojme Kamarier/e dhe Banakier/e 67 views

Job Expired

Kerkojme

Kamarier/e
Banakier/e

Pagesa e kenaqshme
Kushte shume te mira pune

Adresa: Ne Aeroportin e Rinasit
Kontaktoni: 068 201 2008

More Information

  • This job has expired!
Share this job
Company Information
  • Total Jobs 213 Jobs
  • Location Tiranë
  • Rruga/Zona Rr. Dritan Hoxha
  • Profili Konsulence, Punesim