Ndihmes Picier 515 views

Proper Pizza Albania (Nd.Picier)

Hapen vende te reja pune ne pozicionin e ndihmes picierit.

Te interesuarit duhet te plotesojne kushtet si me poshte:

· Te jene te komunikueshem
· Ti pershtaten orarit te punes te percaktuar qe ne fillim e punes
· Pranojme aplikant dhe pa eksperience te meparsheme ne kete poziocion pune
· Aplikanten preferohen nga mosha 18-25 vjec

Te interesuarit per pozicionin e ndihmes picieres/picierit duhet te telefonojne ne nr e telefonit
Cel. : +355697014599

Please login with Candidate account to view more fields.
Apply for this job Apply via Facebook