Ndihmes Picier 75 views1 application

Job Expired

Proper Pizza Albania (Nd.Picier)
Hapen vende te reja pune ne pozicionin e ndihmes picierit.
Te interesuarit duhet te plotesojne kushtet si me poshte:

· Te jene te komunikueshem
· Ti pershtaten orarit te punes te percaktuar qe ne fillim e punes
· Pranojme aplikant dhe pa eksperience te meparsheme ne kete poziocion pune
· Aplikanten preferohen nga mosha 18-25 vjec

Te interesuarit per pozicionin e ndihmes picieres/picierit duhet te telefonojne ne nr e telefonit +355697014599

Cel. : +355697014599

More Information

  • This job has expired!
Share this job
Company Information
  • Total Jobs 1 Jobs
  • Location
  • Rruga/Zona Rr. Gjin Bue shpata 101 Tirana, Albania
  • Tel/Mob 00355697014599
  • Profili Restorante