Ndihmes per ndertim dhe shtrim asfalti 297 views

Job Expired

 

LD Service ofron vende pune per ne shtetin e Maltes si ndihmes ne ndertim dhe ne shtrimin e asfaltit.Aplikanti per kete pozicion pune duhet te kete njohuri te gjuhes angleze ose italiane dhe eksperience te meparshme ne kete fushe minimumi 3 vite.Ofrohet asistenca ne akomodim,ndersa kontrata e punes 1 vjecare ka edhe te drejte rinovimi. Paga shume e kenaqshme ne perputhje me ligjin e Maltes.

More Information

  • This job has expired!
Share this job
Company Information
  • Total Jobs 4 Jobs
  • Location Tiranë
  • Rruga/Zona Rr. R.Collaku. Pallati Shallvareve
  • Tel/Mob 0676733312
  • Profili Punesim