ndihmes marangoz/ dekorues 51 views

Job Expired

Kerkohet ndihmes marangoz me nje eksperience mesatare.

Puna ka te beje me dekor per evente, por duhet qe di te punoje me drurin, te krijoje struktura te thjeshta dhe riparoje, lyej tavolina apo strukturat ekzistuese. Patenta eshte plus. Nese keni punuar me pare neper firma dekori eshte plus gjithashtu.

More Information

  • This job has expired!
Share this job
Company Information
  • Total Jobs 4 Jobs
  • Location Tiranë
  • Rruga/Zona Rruga Stavri Themeli
  • Tel/Mob 00355698798326
  • Profili Arkitektur, Art/Kulture, Sherbime