Ndihmës Magazinier 21 views

Pozicioni i punës: Ndihmës Magazinier
Përshkrimi
A.M.G sh.p.k e themeluar qe ne vitet 90. Një kompani meeksperiencë 25 vjeçare në fushën e importit dhe shpërndarjes së produkteveushqimore të ngrira si Akullore Algida (Magnum, Corneto, Carte’Dor,Scandal, King Kone…), Produkte Pule Lezita (Kotoleta, Krahe Pule, Finger Pule,Fileto Pule), Produkte Brumi Ioniki, Perime Polar Food, Produkte Deti Siblouetj. Tashmë e konsoliduar si një lider në tregun shqiptar me nje stafprofesionist dhe me përvojë.
Gjithmonë të përkushtuar ndaj qëllimit për tëpërmbushur nevojat e klientëve tanë. Në kuadër të rritjes së cilësisë sëshërbimit kompania është në kërkim të një stafi të ri energjik dhe me dëshirëpër rritje profesionale.
Kompania kërkon:
Ndihmës Magazinier

Apliko tani në:
Cel: ++355676047277
Email: hr@amgfood.com

Detyrat

 • Monitorim i magazinës në ngarkim
 • Sistemimin e mallrave në ambientet e magazinës sipas udhezimeve të pergjegjësit të magazinës.
 • Kryen me Palmar të gjitha hyrje-daljet e produkteve dhe aseteve.
 • Monitorim i produkteve sipas datave të skadencës dhe informon përgjegjësin e magazinës për to.
 • Sigurohet të kryejë detyrat që i ngarkohen nga Përgjegjësi i Magazinës.

Kualifikimet

 • Të ketë përfunduar arsimin e lartë
 • Eksperienca si ndihmës magazinier në shoqëri distribucioni përbën avantazh.
 • Të ketë njohuri të mira të programeve kompjuterike.
 • Të punojë në grup dhe të jetë i orientuar drejt plotësimit të detyrave.

More Information

Apply for this job Apply via Facebook
Share this job
Company Information
 • Total Jobs 1 Jobs
 • Location
 • Rruga/Zona Rr.Tirane-Durres. Km.6 Kashare
 • Profili Tregti