Ndihmës Kuzhinier (m/f) 34 views

BOUGAINVILLE BAY Resort & SPA pjesë e kompanisë ATDG (Art and Tourism Development Group), një nga kompanitë lider në fushën e Turizmit dhe hotelerisë, me një shtrirje të gjerë në bregdetin shqiptar.

Ju fton për të aplikuar në pozicionin e:

Ndihmës Kuzhinier (m/f)

Detyrat dhe Përgjegjësitë:

 • Ndihmon në organizimin dhe përgatitjen e produkteve sipas standarteve;
 • Në bashkëpunim me instruksionet e shefit të kuzhinës përgatit ushqimin dhe sigurohet të ketë kualitet të mirë për të plotësuar kërkesat e klientit;
 • Siguron që porositë e produkteve të jenë dhënë dhe të jenë marrë në koordinim me shefin e kuzhinës;
 • Ndihmon në përcaktimin e llojeve dhe sasisë së ushqimit që nevojitet për tu përgatitur;
 • Bashkëpunon me të gjithë stafin gjatë procesit të punës;
 • Ndihmon në përgatitjet e përditshme në kuzhinë;
 • Siguron trajtimin dhe konservimin e ushqimit;
 • Mban të pastër ambjentin gjatë gjithë kohës dhe siguron përdorimin korrekt të pajisjeve ftohëse dhe të pajisjeve ngrirëse;
 • Ndihmon kuzhinierët në marrjen e porosive;
 • Siguron që pajisjet e kuzhinës të mirëmbahen siç duhet;

Kualifikimet dhe Aftësitë:

 • Të zotërojnë diplomë të shkollës profesionale në këtë profil;
 • Të kenë jo me pak se 1 vit eksperiencë në pozicione të ngjashme;
 • Të jenë të detajuar, të shpejtë dhe të saktë;
 • Aftësi për të punuar nën presion;
 • Aftësi shumë të mira organizative;
 • Të kenë aftësi shumë të mira komunikimi;
 • Fleksibilitet me orarin e punës;
 • Njohuri të gjuhëve të huaja përbën avantazh;

Ofrohet:

 • Pagesë konkuruese

Shënim: Ju lutem të interesuarit të specifikojnë pozicionin e tyre të punës gjatë aplikimit!
Aplikantët të dërgojnë CV në adresen e e-mailit: hr@atdg.al

Të gjitha aplikimet do të trajtohen me konfidencialitet të plotë sipas ligjit Nr. 9887, date 10.03.2008 i ndryshuar, vendosur nga Kuvendi i Shqipërisë për “Mbrojtjen e të Dhënave Personale”.

More Information

Apply for this job Apply via Facebook
Share this job
Company Information
 • Total Jobs 31 Jobs
 • Location
 • Profili Turizem