NDIHMËS INXHINIER AVIONI NË TERREN 91 views1 application

Albatechnics njofton hapjen e aplikimeve të pozicionit të punës vakant

  • NDIHMËS INXHINIER AVIONI NË TERREN

Stafi ynë teknik trajnohet në mënyrë të përsëritur në intervale të rregullta për të përmbushur të gjitha kërkesat e rregullores me standarte europiane. Trajnimet e avancuara në fushën e aviacionit mundësojnë shërbimet më të sigurta dhe të besueshme për klientët tanë.

Kualifikimet / Kërkesat:

Arsimi: Diplomuar në Degët Mekanike / Elektronike / Elektrike / Aviacion ose shkolle profesionale
Gjuhët e Huaja: Anglisht (e detyruar)
Aftësi Kompjuterike: Bazike (MS Office, PDF, Internet)

I/e aftë për punë fizike
I/e gatshëm/shme për punë me turne
Të ketë mundësi të lëvizë jashtë vendit
Të ketë aftësi komunikuse të mira
Të ketë pasaportë të vlefshme
Të mos ketë qenë i/e dënuar penalisht

Kandidati/ja i/e suksesshëm/me do t’i bashkëngjitet një ekipi miqësor dhe profesional,
ku do të zgjerojë dijen dhe do të zhvillohet profesionalisht në industrinë e aviacionit.

Data e fundit për aplikim: 07 Qershor 2024
Ju ftojmë të dërgoni CV-në tuaj në adresën e email: jobs@albatechnics.com

JU MIREPRESIM!

More Information

Only candidates can apply for this job.
Share this job
Company Information
  • Total Jobs 2 Jobs
  • Location Tiranë
  • Profili Sherbime