Ndihmes financiere 408 views2 applications

Job Expired

“Commerce Corp” eshte nje kompani qe e ka nisur aktivitetin e saj ne vitin 2011.
Ne perberjen e Kompanise, qendrojne solide disa nga Markat me te fuqishme ne tregun Shqiptar dhe jo vetem. Nder te tjera, pjese perberse e kompanise jane SHOPTV, BIOTE, BLUE LUNA, WOODY, te gjitha marka te cilat, jane lider ne fushat e tyre, duke plotesuar hapsirat qe mungojne ne treg sic jane cilesia, sherbimi dhe cmimi.

Kompania Commerce Corp po kerkon kandidate te rinj ne pozicionin:
Ndihmes Finance

Eshte e rendesishme te jeni bashkepunues, dhe njeri i mbare!
Eshte nje nga kompanite me te medha ne vend!

Detyrat

 • Te njoh procesin e fiskalizimit dhe faturimit .
 • Te ndjeke inventarin e c’do pike shitje me perpikmeri.
 • Prerjen e faturave te shitjes/ faturat shoqeruese dhe hedhjen ne Sistem Financiar.
 • Rakordim shitje Platforme dhe Sistem Financiar.

Kualifikimet

 • Te jete diplomuar ne Shkencat Ekonomike.
 • Te kete eksperience pune te pakten (2-3 vjet).
 • Te kete njohuri shume te mira te programit Financa 5 dhe paketes Office.
 • Te kete aftesi menaxheriale dhe aftesi per te punuar ne grup.

Nese deshironi te beheni pjese e Kompanise tone, jeni te mirepritur te dorezoni CV tuaj ne adresen:
hr@cco.al ose ne nr: 068 20 14 906
DEPARTAMENTI I BNJ

More Information

 • This job has expired!
Share this job
Company Information
 • Total Jobs 0 Jobs
 • Location Albania, Tiranë
 • Profili Tregti