Ndihmes Elektricist 285 views2 applications

Job Expired

Vend vakant pune per ndihmes elektricist ne nje prej kompanive me te mira ne treg,

Paga e kenaqshme,kushte pune shume te mira.

Pranojme dhe personat pa eksperience si dhe te interesuarit per te mesuar.

Te interesuarit mund te kontaktojne ne numrin e telefonit 0692024535 ose te dergojne email ne adresen international.albos@gmail.com

More Information

  • This job has expired!