Ndihmes/e Kuzhinier/e ne Restorantin LIFT 81 views

Job Expired

Revo Hospitality Group është themeluar në vitin 2018 dhe është një nga kompanitë lider që operon në biznesin e hotelerisë në Tiranë.

Revo Hospitality Group menaxhon markat më të dalluara në industri si Salt Restaurant, Lift Steak & Rooftop Bar dhe zinxhirin Opa Greek Street.

REVO Hospitality Group po kerkon profesionistë me pervojë dhe të rinj të talentuar, të cilët janë të etur për të mësuar, zhvilluar dhe për të treguar profesionalizëm.

Nje nga restorantet tona LIFT Restaurant po kerkon:

Ndihmes/e Kuzhinier/e

Kompania REVO Hospitality Group ofron kushte shumë të mira pune dhe financiare.

Nëse dëshironi të beheni pjesë e skuadrës REVO Hospitality Group, jeni te mirëpritur të dorëzoni CV tuaj në adresën e email-it:
hr@rhg.al

Departamenti i BNJ
Mob: 069 70 79 300
Email: hr@rhg.al

https://www.salt.al/
https://www.instagram.com/salt_tirana/
https://www.facebook.com/salt.tirana/

More Information

  • This job has expired!
Share this job
Company Information
  • Total Jobs 0 Jobs
  • Location Albania, Tiranë
  • Profili Hoteleri