Ndihëse në institucion edukimi të hershëm 45 views1 application

ABCTirana është një institucion i pavarur arsimor me seli në Tiranë, Shqipëri, i themeluar në vitin 2013. ABCTirana u shërben fëmijëve nga mosha 0 deri në 7 vjeç, duke ofruar shërbime si çerdhe, kopsht për fëmijë, parashkollor dhe klinikë psikologjike.

ABCTirana është në kërkim të profesionist Ndihmëse

Për të parë kushtet e punës dhe çfarë ofron ABCTirana, mund të vizitoni faqen e mëposhtme:

https://puno.abctirana.al

Ose mund të kontaktoni në:

+355 69 40 60 101;

puno@abctirana.al

More Information

Apply for this job Apply for this job Apply via Facebook
Share this job
Company Information
  • Total Jobs 2 Jobs
  • Location Albania, Tiranë
  • Rruga/Zona Skender Luarasi 8, Tiranë 1060
  • Tel/Mob +355 69 40 60 101
  • Profili Arsim