Ndërto një Karrierë në një prej Profesioneve më të Paguara të Momentit (Real Estate) !!! 73 views2 applications

Shpërndajmë Energji Pozitive! Bashkohu me Ekipin tonë të Impaktuesve!

Pozicioni: Agjent/e Imobiliar/e
Vendndodhja: Rruga e Dibrës, Kompleksi Arlis

KRITERET E APLIKIMIT:
▪ Mosha +23 Vjec
▪ Arsim i lartë
▪ Angazhim Full Time
▪ Eksperiencë e mëparshme në shitje përbën avantazh
▪ Aftësi të mira komunikuese
▪ Bashkëpunues, energjik dhe ambicioz

CFARE OFROJME NE?

– Trajnime të vazhdueshme për zhvillimin tuaj
– Bashkëpunim me një staf mikpritës, pozitiv dhe suportues
– Ambjent pune komod
– Portofol i larmishëm pronash dhe klietësh në sistemin tonë
– Promovim në varësi të eksperiencës dhe performances

Nëse jeni një person me vizion, energji pozitive dhe dëshirë për tu rritur profesionalisht, ky është momenti për ju të bashkoheni me ne.

Apliko tani duke dërguar një cv në email ose duke kontaktuar në numrin e mëposhtëm:

info@c21impact.al
+355 68 603 9100

More Information

Apply for this job Apply via Facebook
Share this job
Company Information
  • Total Jobs 1 Jobs
  • Location Albania, Tiranë
  • Rruga/Zona Rruga e Dibrës
  • Tel/Mob +355686039100
  • Profili Imobiliare