Ndertimi/Strukturist 69 views

Njoftim Pune

Kontakt eshte duke kerkuar Inxhinier Ndertimi/Strukturist per t’ju bashkuar skuadres se saj ne projektet e reja qe ka ne zhvillim:
Marga (marga.kontakt.al)
Magnet (magnet.kontakt.al)
Mangalem 21 (mangalim21.kontakt.al)
Detyrat dhe Përgjegjësi:

 • Kontrollon zbatimin e punimeve në kantier sipas projektit të miratuar
 • Harton dhe kontrollon librezat e masave, relacionet e kontrollit te punimeve
 • Realizon dhe kontrollon situacionet përmbledhëse mujore.
 • Harton analizat teknike të cmimeve për zërat e punimeve të ndërtimit.
 • Kontrollon punimet e nenkontraktoreve per zbatimin me cilesi te tyre dhe sipas grafikut te punimeve.
 • Vlereson performancen e punes se bere nga nenkontraktoret.
 • Identifikon dhe jep zgjidhje nga ana teknike për problemet gjatë punimeve.
 • Realizon marrjen e mostrave te analizave laboratorike per kontrollin cilesor te punimeve.
 • Formulon proces-verbalet për punimet shtesë, marrjen ne dorezim te punimeve.
 • Asiston drejtuesin e punimeve per supervizimin dhe menaxhimin e punimeve
 • Përgjegjës për sigurimin teknik në kantier.

Kriteret:

 • Të ketë përfunduar masterin në Inxhinieri Ndërtimi, Profili Strukturë
 • Te jete njohës i programeve si Autocad, Revit, Ms. Office, Ms. Project.
 • Te lexoje dhe interpretoje projektet.
 • Të ketë aftësi organizative dhe analitike ne zgjidhjen e problemeve
 • Të jetë i aftë të punojë në mënyrë të pavarur dhe në grup.
 • Kontribuon për të përmirësuar metodat e punës, rezultatet dhe performancën e ekipit
 • Të shkruajë mirë gjuhën shqip
 • Të ketë eksperiencë pune në pozicionin që kërkohet jo më pak se 2 vjet

Ajo që ne ofrojmë është trajnim intensiv, mundësi për të marrë kualifikime, një punë dinamike me mundësi të rëndësishme karriere dhe një mjedis pune ku inkurajohet zhvillimi personal dhe një mjedis te këndshëm te punës.
Dergoni CV ne adresen e email: amela.dulla@kontakt.al
Afati i aplikimit: 20.12.2020

More Information

Apply for this job Apply via Facebook
Share this job
Company Information
 • Total Jobs 1 Jobs
 • Location Albania, Tiranë
 • Rruga/Zona Ndre Mjeda Str 40 Al - 1023 Tirana
 • Tel/Mob +35542225338
 • Profili Ndertim