Nderrmarja Gesi Bencolor Kerkon: 2 punetore per fushen e ndertimit ne Itali, Bellaria. Kandidatet duhet te dine te bejne -kapota, kartonxhez, shpatull, bojra si dhe montim & cmontim skelash 65 views

Job Expired

Nderrmarja Gesi Bencolor

Kerkon:
2 punetore per fushen e ndertimit ne Itali, Bellaria.

Kandidatet duhet te dine te bejne
-kapota, kartonxhez, shpatull, bojra si dhe montim & cmontim skelash.

Sigurohet nga ndermarrja ushqimi dhe gjysma e qerase.
Kerkohen njerez serioz dhe korrekt.
Normalisht nqs njerzit qe do perzgjidhen do te jene serioz ne pune mund te perfitojne dhe te bejne letrat italiane.

Rroga 1200-1300€

Te interesuarit te kontaktojne ne 0693098526

#punetore #ndertimi #itali #bellaria #kapota #kartonxhez #shpatull #bojra #montimskelash #cmontimskelash #ushqimisiguruar #gjysmaqerasesiguruar #mundesiperletra #italiabellaria

More Information

  • This job has expired!
Share this job
Company Information
  • Total Jobs 216 Jobs
  • Location Tiranë
  • Rruga/Zona Rruga Dritan Hoxha Tirane
  • Profili Konsulence, Punesim