Ndermjetesues Tregtar (nga shtepia) 255 views4 applications

Job Expired
Puno nga shtepia!

Prodata Securities sh.a. kompania lider ne fushen e telemarketingut financiar, ne kuader te zgjerimit te stafit,
ofron vende te reja pune ne rolin e Ndermjetesuesit Tregtar.

Duke respektuar rregullat ne fuqi, i gjithe stafi yne eshte pajisur me te gjithe mjetet e nevojshme per te zhvilluar punen nga shtepia.

Mundesia juaj me e mire per te fituar nderkohe qe jeni ne shtepi quhet Smart Working dhe tashme ka mberritur dhe ne Shqiperi.

Kritere te pergjithshme:

 • Zoterimi i gjuhes italiane;
 • Aftesi te mira komunikuese;
 • Seriozitet ne pune;
 • Ambicie dhe vendosmeri;
 • Eksperienca e meparshme ne fushen e telemarketingut perben avantazh.

Cfare ofrojme:

 • Pagese baze 60.000 LEKE + Bonuse shume konkuruese;
 • Bonus mireseardhjeje;
 • Kontrate te rregullt pune ne baze te legjislacionit shqiptar;
 • Trajnime profesionale.

Per t’u kandiduar ju lutem telefononi ose kontaktoni permes whatsapp ne numrat:

 • 069 700 3648
 • 069 706 9743

More Information

 • This job has expired!
Share this job
Company Information
 • Total Jobs 0 Jobs
 • Location
 • Rruga/Zona Rezidenca Kodra e Diellit A/ O 1 Selitë
 • Tel/Mob +355 69 70 03 648