Ndermjetesues Imobiliar 32 views

ERA Real Estate Albania pjese e rrjetit imobiliar ne te gjithe boten, e cila ushtron aktivitetin e saj mbi pasurite e paluajtshme.
kerkon te kete partnere biznesi per nje karriere te re dhe fitimprurese ne kete fushe.

Kushdo qe ka deshiren, energjite, komunikimin dhe experiencen per te bashkepunuar e per tu bere pjese
e nje rrjeti te madh ndermjetesuesish i pasurive te paluajtshme mund te aplikoje duke derguar CV-ne ne adresen e meposhtme:

Ju lutem dërgoni CV-tuaj në adresën e e-mailit: info@eraalbania.com

More Information

Apply for this job Apply via Facebook
Share this job
Company Information
  • Total Jobs 1 Jobs
  • Location Albania
  • Rruga/Zona Buleveradi "Deshmoret e Kombit, Kullat Binjake"
  • Tel/Mob + (355 ) 4 22 57 444
  • Profili Imobiliare